2 Gratis Pianolessen voor jou!

Leer pianospelen met behulp van Bladmuziek.

Wat krijg je bij deze 2 gratis pianolessen:

leer-pianospelen-online
Een E-Book met de lesstof

leer-pianospelen-online
2 Video's met duidelijke uitleg hoe piano te spelen

leer-pianospelen-online
3 liedjes om zelf op de piano te gaan spelen

leer-pianospelen-online
Oefenstof om de namen van de noten te gaan leren

 

Waarom geef ik je deze 2 gratis pianolessen?

Wanneer je nog niet zeker weet of je het leuk vindt om piano te leren spelen, kun je dit nu op een heel gemakkelijke en leuke manier uit proberen, met deze 2 gratis pianolessen.

Door hierboven je naam en emailadres in te vullen, stuur ik je direct de 2 gratis pianolessen toe.

De lessen bestaan uit een Ebook waar de lesstof duidelijk in wordt beschreven en 2 video's waarin ik je op een rustige en duidelijke manier uitleg geef en laat zien hoe je piano kunt gaan leren spelen met behulp van bladmuziek.

Als je na het zien van deze 2 gratis pianolessen om te leren pianospelen besluit dat je het leuk vindt om piano te spelen kun je doorgaan met een serie van 12 lessen verspreid over 6 maanden.
Iedere 2 weken krijg je dan een nieuwe les toegestuurd en kun je deze thuis in je eigen tempo, op het moment dat het jou uitkomt, gaan bekijken en op de piano gaan proberen.

Maar zover is het nog niet, je kunt nu eerst beginnen met deze 2 gratis pianolessen.

Ik weet bijna zeker dat ik je na het zien van deze video's enthousiast heb kunnen maken voor het pianospelen, net zoals zovelen voor jou.

Veel succes en plezier alvast met de gratis pianolessen die je kunt ontvangen door hierboven je naam en email in te vullen. Je kunt dan met een paar minuten al beginnen.

Muzikale groeten,


Tanya Tienpont

leer pianospelen online