2 Gratis lessen
Piano begeleiden bij het zingen!

Leer jezelf te begeleiden met de piano.

In slechts 10 minuten per dag leer je:

leer-pianospelen-online
Hoe je jezelf bij het zingen kunt begeleiden.

leer-pianospelen-online
Hoe je je klas bij het zingen kunt begeleiden

leer-pianospelen-online
Hoe je je eigen kinderen thuis kunt begeleiden bij het zingen

leer-pianospelen-online
Hoe je tijdens een feestje, je vrienden versteld doet laten staan

 

Piano begeleiden bij het zingen, hoe heerlijk kan dat zijn?

 

Ken je dat gevoel, dat er eigenlijk iets mist?
Terwijl je lekker samen met je klas aan het zingen bent, zou het eigenlijk wel helemaal super zijn als er een begeleiding bij te horen was.
Natuurlijk kun je een begeleidende CD opzetten, maar het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als je zelf je eigen klas met een piano of keyboard kunt begeleiden. Vandaar de cursus:

Piano begeleiden bij het zingen!

Als je hierboven je naam en email invult ontvang je gratis de eerste en tweede les uit de cursus: "Piano begeleiden bij het zingen" met de volgende kinderliedjes:

  • Zeg ken jij de mosselman
  • Hoofd, schouders, knie en teen

Hierin leer ik je hoe je zonder moeite, in slechts 10 minuten per dag, zelf je klas bij het zingen met een piano of keyboard kunt begeleiden.
Ik laat je kennismaken met de basis om te leren begeleiden op de piano, ook al kun je nog geen (of bijna geen) piano spelen.
Door middel van voordoen en nadoen leer je de basis van het begeleiden op de piano zonder dat je noten hoeft te leren of dure pianolessen hoeft te volgen.

Maar deze video's zijn ook te gebruiken wanneer je jezelf met de piano wilt leren begeleiden, of een groep vrienden die aan het zingen is. De videolessen zijn namelijk toepasbaar in vele situaties want ook al leer ik je de technieken van het begeleiden aan de hand van kinderliedjes (dit heb ik bewust gedaan omdat je de teksten van deze liedjes al kent en je dus deze niet eerst hoeft te gaan leren), als je de technieken begrijpt en kunt spelen kun je ze in alle soorten liedjes gaan toepassen. Succes verzekerd.

Zie je het al voor je?

Je klas zingt en jij begeleidt met de piano, of op een verjaardag wordt er gezongen en kun jij ondersteuning geven door met de piano te begeleiden. Helemaal top lijkt me.

Dus schrijf je nu hierboven in en ontvang direct de 2 gratis video's van de cursus "Piano begeleiden bij het zingen" en ga meteen aan de slag.
Je kunt het altijd proberen zonder verplichtingen en is het toch niets voor jou dan heb je het tenminste geprobeerd. Maar ik verzeker je dat je het heel leuk gaat vinden en dat je ontdekt dat ook jij piano kunt spelen.
Dus zet die eerste stap.

Veel succes en plezier.

Tanya Tienpont

leer pianospelen online