Hoe lang blijf ik toegang houden tot de lessen

Voor alle cursussen geldt dat je onbeperkt toegang houdt tot de lessen.
Dus alle video's en bijbehorende Ebooken blijven altijd beschikbaar voor je.

Je kunt dus zo lang als je zelf wilt over een les doen, 1, 2 of 3 weken is geen enkel probleem.
Dat is het grote voordeel van online pianolessen volgen.  

Je kunt zelfs na een half jaar nog weer eens lessen terugpakken.Contact gegevens

LeerPianospelenOnline

Tanya Tienpont

Tel. 06-22451993 


© 2020 LeerPianospelenOnline. Onderhouden door websitedienstverlening.nl

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja hoor" of "Liever niet". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.