Referenties van Leer Pianospelen Online

referenties van Leer Pianospelen Online

Joop Wassenburg

Hier mijn bevindingen over de de 3 gratis lessen van de Akkoorden startkit.
Eerst moet ik even vermelden dat ik 25 jaar geleden eenvoudige muziekles gehad heb en een paar jaar keyboard gespeeld heb. Dus de kennis van hoe de akkoorden gespeeld moeten worden waren mij al bekend.

Maar dat is lang geleden en ik wilde daarom ook van vooraf beginnen. Maar nu met piano....
Ik vind de manier van uitleggen van Tanya heel begrijpelijk. Zeker de combinatie van E-boek en video.
En zeker voor mensen die echt nog nooit met muziek in aanraking geweest zijn.
Dus wat dat betreft kan ik je deze lessen zeer aanbevelen...

Ik ben nu met de cursus "Pianospelen met akkoorden" begonnen ... Les 1 en 2
Hier begint het voor mij echt interessant te worden.
Tanya legt het allemaal goed en begrijpelijk uit !!

Referenties van Leer Pianospelen Online

Ton Reijman

Ik heb gedurende 1,5 jaar elders on-line lessen gevolgd en had niet echt het gevoel dat ik progressie maakte. Bleef wat hangen…, ik hoopte dan ook  dat ik met het volgen van pianoles on-line bij een andere leraar daar wel progressie zou maken.
Ik ben begonnen met het Piano Starters Pakket van Leer Pianospelen Online en
 merkte al snel dat ik wel progressie maakte. Ik ben dan ook zeer positief.

Jouw manier van uitleggen Tanya, is top! Je praat rustig,  de uitleg is duidelijk en wordt ook herhaald. Wat mij ook opviel, (wat ik eerder nooit heb geleerd), is bijvoorbeeld bij het wisselen van een akkoord om de vingers in dezelfde positie te houden zodat men niet het ‘plekje’ kwijt raakt en zo voorkomt de vingers opnieuw te moeten positioneren.

De lessen voldoen dan ook zeer zeker boven verwachting.
In deze gratis lessen heb ik absoluut geleerd wat ik hoopte te leren.

En ik kan deze lessen dan ook zonder enige twijfel aanbevelen aan een ieder die piano wil leren spelen.

Referenties van Leer Pianospelen Online

Boudewijn Visser

Indachtig het gezegde: “Een mens is nooit te oud om te leren” ben ik op 80-jarige leeftijd begonnen met het volgen van pianolessen, om daarmee een levenslang sluimerende wens toch nog in vervulling te laten gaan.

Ik kwam op het idee toen ik mij een Ipad had aangeschaft en ontdekte dat ik via een app ook een piano toetsenbord op het scherm kon krijgen. Dat bracht mij op het idee om met mijn  computer op internet te gaan zoeken naar de mogelijkheid van online piano/keyboard lessen.

Er bleek een behoorlijk groot aanbod te zijn.  Omdat ik niet over een piano beschik heb ik mij een eenvoudig keyboard aangeschaft, echter wel met de bedoeling om daarop echt piano te leren spelen.
Ik ging op zoek naar gratis lessen. Niet omdat ik niets wilde betalen, maar wel om een indruk te krijgen van de manier van lesgeven en pas daarna op de lessen van mijn keus in te schrijven.

Ik had geen vertrouwen in aangeboden lessen zonder het noten leren lezen, waarbij ik zelfs een keer stuitte op een “leraar” die daarbij vertelde dat hij zelf ook geen noten kon lezen.   Alsof je kunt leren lezen en schrijven zonder kennis van de letters.

Uiteindelijk kwam ik in aanraking met de lessen van Tanya Tienpont. Twee gratis lessen waren voor mij voldoende om een goede indruk te krijgen. Wat mij vooral opviel was de vriendelijke, ik zou bijna zeggen gezellige manier waarop deze lerares te werk gaat, zonder dat dit ten koste gaat van grondigheid en degelijkheid. En ik ben niet in die aanvankelijk goede indruk beschaamd, integendeel.

Na het voltooien van de cursus Piano Forte 1 heb ik echt de indruk dat ik enorm veel geleerd heb, mijn plezier in het pianospelen is er alleen maar door toegenomen en ik ben vastbesloten om door te gaan met de cursus Piano Forte 2.
Ik stel er prijs op om te verklaren dat het bovenstaande niet een goedkoop reclamepraatje is, maar heel eerlijk gemeend.

Rita van der Velde

De cursus pianospelen voor kids is een leuke cursus voor kinderen.
Mijn zoontje van 6 heeft met plezier alle filmpjes bekeken. 

De uitleg is goed en het wordt leuk overgebracht. De werkbladen zijn ook erg leuk. 

Mijn zoon pakt het piano spelen snel op. Door het mooie weer is het oefenen wat lastiger geworden, dan heeft het buitenspelen toch voorkeur. 

Bedankt voor deze lessen en we gaan verder met deel 2. 

Referenties van Leer Pianospelen Online

Jiwan Does

Mijn zoontje van 8 jaar volgde in het lokale buurtcentrum al enkele weken muzieklessen. Daar was gebleken dat hij een bovengemiddelde interesse in de piano had. Een korte online zoektocht bracht mij op de site Leerpianospelenonline.nl.
Een overvolle weekagenda en omdat we niet direct met een dure privé leraar wilden starten deed ons besluiten met een betaalbare online cursus te starten. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad.
In 14 weken heeft mijn zoontje grotendeels zelfstandig noten leren lezen en spelen op de piano. Door de leuke opdrachten, werkbladen en kinder melodieën hebben wij nooit achter hem aan hoeven te zitten. Na elke les kleurde hij met plezier het figuurtje in.
Voor ons als ouders was het een genot om ons ventje zo zelfstandig aan de slag te zien. Wonderbaarlijk was het hoe hij zonder onze steun zichzelf al deze vaardigheden aan kon leren. De videolessen van Tanya bieden steun, door haar handige aanwijzingen en het rustige voorspelen van de liedjes, kon hij steeds controleren of hij het goed deed. Doordat de lesstof stap-voor-stap wordt aangeboden sloot het lesaanbod steeds goed aan bij zijn niveau. Hierdoor bleef zijn motivatie op peil.
Als afsluiting van de cursus heeft hij voor de hele familie een concert gegeven, waarin hij liet horen welke melodieën hij allemaal heeft leren spelen. Al met al een ontroerende ervaring voor hem en ons.
Dus snel door met Pianospelen voor Kids 2. En wie weet over een paar jaar...........

Referenties van Leer Pianospelen Online

Leen Similon

Mijn dochter is inmiddels gestart met haar lessen. 

Ik denk dat ze haar hobby gevonden heeft, want ze is nog nooit zo enthousiast geweest om iets.
Ik heb de gratis les aangevraagd om te kijken of mijn dochter even enthousiast blijft om piano te leren spelen en om te kijken of dit haalbaar is voor iemand zonder notenkennis.

De lessen ervaren wij zeer aangenaam! Onze dochter heeft in korte tijd al "iets" leren spelen en laat dit dan ook trots aan iedereen horen.
Ook is het fijn de lessen te volgen wanneer het ons uitkomt.
Aangezien ze ook gaat paardrijden en aan judo doet is het voor ons niet mogelijk om nog een vaste afspraak erbij te nemen. Zo is het ook veel ontspannender om te "leren" en op een speelse manier.

De uitleg in de video's is echt op kind niveau en hier ben ik erg blij om!
De werkbladen en opdrachtbladen zijn een goede toevoeging aan de lessen, zo weten wij ook of ze de dingen begrijpt en voelt het voor haar ook echt aan dat ze iets aan het leren is. Het is ook iets tastbaars waar ze mee aan de slag kan.
Wij ervaren de lessen van Leer Pianospelen Online als zeer aangenaam en kunnen ze dan ook vast en zeker aan iedereen aanraden om ook aan te vragen.

Nadine van Waetermeulen

De pianolessen van Tanya zijn de beste die je online kunt vinden.
Ik heb heel wat sites bezocht en vele lessen geprobeerd.   
Tanya gaat heel gestructureerd en opbouwend te werk. 
De lessen zijn heel duidelijk en je bepaalt zelf hoe snel je wilt gaan.

Ik ben twee maanden geleden gestart en had nog nooit een pianotoets aangeraakt en ook geen notenleer gevolgd.
Ik vind het gewoon fantastisch en ontspannend om die lessen te volgen
Ik volg Pianoforte 1 en ben bij liedje 23 (er zijn er 37 in het eerste boek).
Tanya, ik vind jouw lessen gewoon fantastisch goed en ik geniet elke dag van het pianospelen.

Sabrina

Toen ik je aanbieding van 10 gratis pianolessen zag op het internet dacht ik bij mezelf.............waarom niet eens proberen.
Al jaren lang hoopte ik dat ik ooit eens met beide handen op de piano kon gaan spelen omdat alleen de rechter hand wel ging maar had geen enkel idee wat te doen met de linker hand.

Dankzij jouw 10 gratis lessen begint het aardig te lukken.

Je legt de lessen heel goed en begrijpend uit in de video's die je me verzend via mail.

Eindelijk weet ik wat een akkoord spelen is. Met het bijbehorende e- book kan ik alles op mijn eigen tempo bestuderen en oefenen naar hartelust.
Ik vond het dan ook enorm leuk dat ik samen met de 10de les een mp3 kreeg van Calm after the storm........die ik uren lang heb geoefend.
Het was net of ik de song helemaal op mijn eentje speelde.
Ik geef toe dat deze lessen me veel meer geleerd hebben dan wat mijn verwachtingen waren.

Misschien komt mijn droom ooit uit waar ik de beste klassiekers kan na spelen maar dit is al een heel aardig begin.

Hartelijk bedankt en Tanya.........ik vind je geweldig.
Vele muzikale groeten

Jempi

Begin dit jaar kreeg ik een piano van mijn kinderen. Omdat ik totaal geen piano kon spelen, was het zoeken op internet naar een piano opleiding. 
Ik kwam op de site van Tanya terecht, Leer Pianospelen Online.nl en bestelde het Piano Starterspakket.
Dit beviel me enorm en kort daarna speelde ik het liedje "Nooit meer een morgen" van Marco Borsato al mee via de video op de site van Tanya.

Ik heb nu de cursus Noten leren lezen en het Werkboek namen muzieknoten besteld. Ook hier is de uitleg weer prima en ik volg deze cursus met plezier.

De cursus is echt opgebouwd om het noten leren lezen snel en makkelijk te leren. 
Dagelijks doe ik de oefeningen en het gaat steeds vlotter.Contact gegevens

LeerPianospelenOnline

Tanya Tienpont

Tel. 06-22451993 


© 2020 LeerPianospelenOnline. Onderhouden door websitedienstverlening.nl

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja hoor" of "Liever niet". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.