Ik ben A-muzikaal, is dat een probleem?

Ik ben A-muzikaal kan ik dan wel piano leren spelen?

Het maakt niet uit of je wel of niet muzikaal bent, wat wel belangrijk is,
is dat je er zin in hebt om te leren pianospelen.

Geniet van de lessen en de mooie klanken die je al snel op de piano zult gaan maken​
en je zult ontdekken dat muzikaliteit geen rol speelt.

Het plezier hebben in het pianospelen is het toverwoord, dat is echt het belangrijkste.


Contact gegevens

LeerPianospelenOnline

Tanya Tienpont

Tel. 06-22451993 


© 2020 LeerPianospelenOnline. Onderhouden door websitedienstverlening.nl

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja hoor" of "Liever niet". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.