Ik heb het eigenlijk veel te druk

Ik wil graag leren pianospelen, maar heb het eigenlijk veel te druk!

Het leuke van Online pianolessen volgen is dat je de lessen volgt in je eigen huis,
op je eigen piano en op het moment dat het jou uitkomt.

Je kunt namelijk 24 uur per dag de video’s bekijken en je kunt de bijbehorende Ebooken altijd uitprinten.

Je hoeft dus niet op een bepaalde dag en/of tijd naar de les toe te gaan.

Kies een moment op de dag (ochtend, middag of avond)
waarop het voor jou prettig is om te gaan oefenen en de video’s te bekijken.

Zo kun je altijd gaan oefenen zonder de stress van “ik moet nu gaan oefenen want morgen moet ik naar de les”.

Wanneer je gaat oefenen omdat het “moet”, zul je niet zoveel van het oefenen in je opnemen.

Probeer een vast moment in je dag te vinden waarop je de rust hebt om voor je zelf iets te doen en je zult dan al snel merken dat het pianospelen je een stukje ontspanning geeft ook al ben je het nog aan het leren.

En wat is er nou fijner dan pianospelen en ontspannen tegelijkertijd?


Contact gegevens

LeerPianospelenOnline

Tanya Tienpont

Tel. 06-22451993 


© 2020 LeerPianospelenOnline. Onderhouden door websitedienstverlening.nl

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja hoor" of "Liever niet". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.