Moet ik veel tijd maken voor het oefenen?

Wanneer je goed piano wilt leren spelen zul je wel moeten oefenen.

Van alleen naar de lesvideo's kijken ga je het niet leren.

Wen jezelf aan om iedere dag 10 minuten tijd te maken om even piano te gaan spelen.
Dan zul je de beste vorderingen gaan maken.

En als iedere dag 10 minuten niet lukt neem dan om de dag die tijd om te oefenen.


Contact gegevens

LeerPianospelenOnline

Tanya Tienpont

Tel. 06-22451993 


© 2020 LeerPianospelenOnline. Onderhouden door websitedienstverlening.nl

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja hoor" of "Liever niet". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.