januari 20, 2015

nieuwe naam leerpianospelenonline

Heb jij dat ook wel eens?
Dan ben je ergens mee begonnen en je bent er helemaal blij en tevreden mee, en dan toch na enige tijd denk je. “Dat had ik beter anders kunnen doen of misschien was het handiger geweest als ik dat op die manier had gedaan”.

Nou dat is mij nu dus ook overkomen. Vorig jaar ben ik gestart met de site MuziekLerenOnline.nl.
Een site waarmee ik jou wil helpen bij het leren pianospelen. Gelukkig wil ik jou nog steeds helpen bij het leren pianospelen, maar hierin zat hem nou net het probleem.
De naam van de site Muzieklerenonline laat op geen enkele manier zien dat het om piano leren spelen gaat.
Natuurlijk heeft pianospelen wel te maken met muziek leren, maar echt handig bleek deze naam achteraf toch niet te zijn gekozen.


En laat ik nou toch wel goed over deze naam hebben nagedacht, maar waarschijnlijk te goed en te diep zodat ik het logische woord pianospelen over het hoofd had gezien.

In de loop van vorig jaar kwam ik er achter dat dit niet zo slim was geweest, maar ja, alles is gemaakt, dan ga je dat toch niet meer veranderen? Of toch wel, nee toch maar niet, of misschien is het toch beter dat………

Totdat ik door toeval (als toeval bestaat) in contact kwam met Jan Everts, info@websitedienstverlening.nl  die mij wel wilde helpen met een aantal dingen op de site waar ik niet goed raad mee wist. We spraken het een en ander door en bekeken mogelijkheden en zo kwam ook de naam van de site voorbij.

Toen was de knoop snel doorgehakt en besloot ik de naam van de site te veranderen, deze is geworden:

Leerpianospelenonline.nl

 

nieuwe naam leerpianospelenonlineToen ik dit besluit nam had ik me niet gerealiseerd wat dit voor werk met zich mee zou brengen, maar samen met Jan Everts die ik iedereen kan aanbevelen als je met een eigen website wilt werken,  heb ik met veel plezier aan de nieuwe opzet gewerkt en heb er geen seconde spijt van, dat is een ding wat zeker is.

Als jij een trouwe bezoeker van mijn site en/of blog bent, dan had je misschien al gezien dat het hoofd van de pagina, de nieuwe naam heeft, maar nu is duidelijk wat er gebeurd is en hoe dit komt.


Leerpianospelenonline
is de site waar ook jij kan leren pianospelen. Thuis in je eigen omgeving, wanneer het jou uitkomt, op je eigen piano, in je eigen tempo, stap voor stap en tegen een betaalbare prijs.

Ik hoop je in de toekomst te mogen helpen bij het leren pianospelen en zie er naar uit jou als cursist van een van mijn cursussen te mogen begroeten.


Ik wens je veel plezier bij het pianospelen.

 

 

Over de schrijver 

Tanya Tienpont

Tanya is een groot liefhebber van muziek. Graag wil zij met de website LeerPianospelenOnline jou helpen om op een leuke en eenvoudige manier piano te leren spelen.

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}