maart 15, 2015

pianospelen voor kinderen

Wist je dat Pianospelen voor kinderen zo ongelooflijk goed is voor je kids?
In mijn privé lespraktijk geef ik les aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden.
Mijn jongste leerling is 6 jaar en mijn oudste leerling is bijna 70 jaar.
Juist dit grote leeftijdsverschil is voor mij zo aantrekkelijk omdat daardoor de lessen zo afwisselend zijn. Geen enkele les is hetzelfde en van iedere les geniet ik weer opnieuw.
Iedere lesdag is een feest en helemaal als ik zie dat ik de leerlingen tijdens de les weer vooruit heb kunnen helpen bij een probleem in een bepaald stuk.

Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen manier van lesgeven en het gebruik van lesmaterialen behorende bij die leeftijdsgroep maar toch heeft het pianospelen voor kinderen stiekem een klein beetje mijn voorkeur.

 

Pianospelen voor jongeren:

Bij de jeugd vanaf groep 8 en tijdens de middelbare school leeftijd gaat de interesse vooral uit naar het pianospelen met akkoorden en de liedjes uit de top 40.
Dit vinden ze helemaal geweldig, de nummers die ze op de radio horen zelf op hun piano kunnen spelen. 


Pianospelen voor volwassenen:

Bij de volwassen leerlingen gaat de voorkeur meestal uit naar het spelen van klassieke muziek. Ook is de serie PianoForte zeer geliefd. Dit is ook de reden dat ik hier een online cursus van gemaakt heb “Pianospelen Pianoforte 1”.

 

Pianospelen voor kinderen:

De jonge kinderen die beginnen met pianospelen hebben nog geen voorkeur en daar gebruik ik de leuke serie boeken van Alfred voor. Daarnaast gebruik ik ook veel eigen gemaakt lesmateriaal waarvan ik merk dat de kinderen het erg leuk vinden om hier mee te werken.

pianospelen voor kinderenDit heeft mij op het idee gebracht om ook hier een betaalbare online cursus van te maken.
Dit is de cursus “Pianospelen voor kids” geworden.
Prive pianolessen kunnen aardig oplopen wat niet voor iedereen mogelijk is, maar met deze cursus kunnen alle kinderen voor een zeer klein bedrag piano leren spelen.
En daarmee maak ik pianospelen voor kinderen voor iedereen mogelijk.
En dat is precies wat ik met deze cursus wil bereiken; zoveel mogelijk kinderen laten ervaren hoe fijn het is om zelf muziek te kunnen maken.


Deze cursus is geschreven voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. De cursus bestaat uit 13 weken waarbij je iedere week een nieuwe video en het bijbehorende lesmateriaal krijgt. Het is de bedoeling dat je samen naar de video kijkt en vervolgens kan je zoon of dochter de rest van de week zelf gaan oefenen. Het cursus materiaal zit vol met leuke werkbladen en opdrachtenbladen enPianospelen voor kinderen dit maakt het voor de kinderen zeer aantrekkelijk om mee te werken en zo op een leuke manier thuis piano te leren spelen.


Als je wilt weten hoe dit werkt en hoe het eruit ziet kun je nu het gratis lesmateriaal aanvragen en kun je zelf ervaren hoe leuk je kinderen dit zullen vinden.

Ik wens je alvast veel succes en vooral veel plezier met pianospelen.

=>> Gratis les Pianospelen voor Kids <<=

 

 

Over de schrijver 

Tanya Tienpont

Tanya is een groot liefhebber van muziek. Graag wil zij met de website LeerPianospelenOnline jou helpen om op een leuke en eenvoudige manier piano te leren spelen.

Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}